Despre noi

Leadership, poziția EVOHouse Construct în crearea casei pasive de vis

Facem lucrurile diferit

EVOHouse Construct consideră că invențiile și inovațiile au rolul de a înfrumuseța viața oamenilor în armonie cu natura. Experiența high-end  propusă de noi îți oferă o construcție pasivă în care să locuiești, să lucrezi sau să-ți petreci timpul liber. Confortul și siguranța sunt date de soluțiile tehnologice senzoriale care îți transformă casa pasivă într-un loc de admirat și pe tine într-un om invidiat.

Ești invitat

La un mail distanță se află casa pasivă, care îți taie răsuflarea prin facilitățile și tehnologia inovativă  pe care le integrează. Îți garantăm că soluțiile inovatoare EVO House Construct te vor surprinde plăcut și modul nostru de lucru cu clienții te va convinge de calitatea serviciilor noastre.

Promisiunea noastră

Să facem viața să fie extraordinară cu ajutorul soluțiilor inovatoare EVOHouse Construct, indiferent de locul în care trăiești. Stilul de viață pe care ți-l oferim depășește așteptările tale, dorindu-ți să-l experimentezi tot restul vieții.

Viziunea noastră

Să creăm inovații în construcții și modele de excelență în această industrie, începând cu soluțiile tehnologice de top și terminând cu un customer service impecabil. În timp ce ne concentrăm pe aceste arii, suntem de asemenea dedicați protecției mediului înconjurător, unde suntem lideri inovatori în crearea unei experiențe de viață integrată.

Sună deja interesant pentru tine? Solicită o ofertă GRATUITĂ

Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.Completați acest câmp!
Completați acest câmp!
Invalid Input
Completați acest câmp cu o adresă de email validă!
Completați acest câmp!
Invalid Input
Invalid Input
Cod incorect